Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΕΙΔΙΚΟΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Η παρουσία του σκύλου, αυτού του πιστού φίλου και συντρόφου του ανθρώπου στο αστικό περιβάλλον , συνδέεται αναπόφευκτα με την παρουσίατων περιττωμάτων στα πεζοδρόμια, στις πλατείες, τα πάρκα, τους χώρουςπρασίνου των δημόσιων κήπων ακόμη και στις παραλίες κλπ.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο, αντιαισθητικό και μπορεί να γινει αιτία ατυχημάτων και προβλημάτων υγείας, ιδιαίτερα σε χώρους όπου συχνάζουν παιδιά.


Η ρύπανση που προκαλείται από τις αφοδεύσεις σκύλων είναι μια ενόχληση που ο κάθε δήμος θα ήθελε να εξαφανίσει.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ALCOMAR στην προσπάθεια της να συμβάλει σένα πιο καθαρό περιβάλλον στις πόλεις , προτείνει την δημιουργία ειδικών χώρων για τις φυσικές ανάγκες των ζώων που λύνουν αποτελεσματικά το πρόβλημα της κακοσμίας και της ρύπανσης.


Κατασκεύασε λοιπόν τουαλέτες για τους τετράποδους φίλους μας που τοποθετούνται σε πλατείες, πάρκα , παραλίες, πεζοδρόμια, κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών καθώς και κήπους σπιτιών για τη εξυπηρέτηση των αναγκών των οικιακών ζώων.

Χάρη σε αυτόν τον ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο για την άνεση των σκύλων, τέλος στους ελιγμούς αποφυγής των περιττωμάτων κατά την διάρκεια του περιπάτου και βέβαια ανέμελος και ξεκούραστος περίπατος με το κεφάλι ψηλά χωρίς το βλέμμα να ψάχνει εναγωνίως για να αποφύγει τις « νάρκες ».

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχήμα και Διαστάσεις:Οι τουαλέτες μπορεί να είναι τετραγωνες εξάγωνες ή στρογκυλες και να προσαρμόζονται για να εναρμονίζονται στον χώρο που θα τοποθετηθουν.


Υλικά: Κατασκευάζονται από μεταλικά στοιχεία ή από στρόγγυλους, ημιστρόγγυλους ή τετραγωνισμένους δοκούς, ειδικά επεξεργασμένους για αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Εγκατάσταση:Η εγκατάσταση πραγματοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία της ALCOMAR.

Συντήρηση:Στη μέση τοποθετούνται εγκάρσιοι δοκοί, εμποτισμένοι με ειδικές ουσίες οι οποίες προσελκύουν και προτρέπουν τους σκύλους, για την εκτόνωση των φυσικών τους αναγκών. Αυτοί οι κεντρικοί πάσσαλοι αφαιρούνται και ανανεώνονται αναλόγως της χρήσης των αφοδευτηρίων.


Καθαρισμός: Ο καθαρισμός επιτυγχάνεται με ειδικά διάτρητα φτυάρια που απομακρύνουν μόνον τα περιττώματα.

Τεχνική υποστήριξη: Η ALCOMAR αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και την συντήρηση των αφοδευτηρίων.